Рівне:

Створення та просування сайтів

Янукович переплутав дату завершення Великого посту

Україна і світ 09-бер, 2006, 13:169 prov 1 122
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович переплутав дату закінчення Великого посту. Це сталося у неділю, 12 березня, у Чернівцях на відкритті пам’ятника першому митрополиту Буковини Гакману.
Виступаючи на мітингу, Янукович наголосив на символічності події, сказавши, що вона відбувається у «святий день закінчення Великого посту».
У зв’язку з цим блок політичних партій «Наша Україна» виступив з критичним коментарем.
– Якщо вже Віктор Янукович стає речником православ’я, то йому в цей Великий піст, що закінчиться аж на Великдень, 23 квітня, варто згадати про 10 заповідей Божих, котрі мав би знати лідер Партії регіонів, який дотримується посту, – так член ради «Нашої України», народний депутат Лілія Григорович прокоментувала слова Віктора Януковича на відкритті пам’ятника першому митрополитові Буковини.
– Але так завжди і виходить, коли людина, яка ніколи цього не робила, робить це для показухи. То піст у нього закінчився через тиждень після початку, то поетеса в нього Анна Ахметова, – це все приклади великого діапазону й інструментарію духовних і гуманітарних знань Віктора Януковича, – сказала Лілія Григорович.
– Через те, що Великий піст ще триває, у лідера Партії регіонів є ще багато часу, щоб покаятися, у тому числі й у фальсифікаціях і махінаціях, – зауважила вона. – Адже Янукович і його команда в переддень нових парламентських виборів не те що не покаялися, а навіть відмовилися підписати угоду про чесні вибори.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору