Рівне:

Створення та просування сайтів

Сидоренко знову захистив титул

Спорт 16-бер, 2006, 13:319 prov 947
Українець Володимир Сидоренко у суботу вночі в німецькому Гамбурзі захистив свій титул чемпіона світу за версією WBA у суперлегкій вазі проти обов’язкового претендента Рікардо Кордоби з Панами. Бій пройшов усі відведені для нього дванадцять раундів, по закінченні яких один суддя віддав перемогу Сидоренку з рахунком 118-111, а два інших зафіксували нічию: 114-114 (двічі). Отже, Володимиру Сидоренку вдалося вдруге відстояти належний йому титул. Для Сидоренка ця перемога стала 18 на професійному ринзі.
У цей же вечір зазнав першої поразки український супертяж Володимир Вірчіс, який проводив на ринзі свій 21 бій. Суперником Вірчіса став узбецький боксер Руслан Чапаєв, який переміг за очками у 12-раундовому поєдинку. По закінченні бою двоє суддів віддали перевагу Чагаєву з рахунком 116-112 і 115-114, тоді як третій вирішив, що бій був нічийним, виставивши 114-114. Відзначимо, що обидва боксери в цьому двобої не йшли на ризик, ведучи закритий і тактичний бій.
У головному бої цього вечора екс-чемпіон WBO німець Фелікс Штурм відібрав титул WBA у середній вазі в його колишнього власника Маселіно Масоу з Нової Зеландії. Більш швидкий і технічно оснащений Штурм зумів протягом усього двобою уникати потужних ударів свого опонента, нав’язавши йому свій хід бою, у результаті чого здобув перемогу на картках усіх суддів з рахунком 117-111 (двічі) і 115-113.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору