Рівне:

Створення та просування сайтів

Хасім Рахман зберіг титул чемпіона

Спорт 23-бер, 2006, 10:259 prov 1 189
Поєдинок за звання чемпіона світу з боксу в суперважкій вазі за версією WBC між діючим чемпіоном американцем Хасімом Рахманом і претендентом Джеймсом Тоні, котрий також представляв США, завершився внічию. Один із суддів віддав перемогу Рахману — 117:111, а двоє інших поставили рівний рахунок —114:114.
Поєдинок відбувся на рингу арени Boardwalk Hall в Атлантік-Сіті. Обидва боксери з’явилися перед уболівальниками в хорошій фізичній формі, прагнучи наносити велику кількість ударів. Рахман діяв сильніше, тоді як Тоні влучав “чистіше.”
Після закінчення бою на обличчі претендента не було помітно ніяких наслідків поєдинку, тоді як Рахман отримав незначні пошкодження лівого віка і нижньої губи.
— Я чисто виграв цей бій і зберіг свій титул. Нехай судді визначили, що була нічия, але головне — я чемпіон! — заявив Рахман.
Про свою перемогу говорив і Тоні:
— Мені здалося, що я мав перевагу. Судді повинні були віддати мені перемогу з перевагою в 2-3 очки.
Варто відзначити, що для Хасіма Рахмана це був перший захист титулу після того, як він був оголошений чемпіоном світу. Нагадаємо, що Рахман був тимчасовим чемпіоном світу WBC, але пізніше став володарем повноцінного звання, оскільки власник чемпіонського поясу українець Віталій Кличко за чотири дні до поєдинку з американцем оголосив про завершення кар’єри.
Наступним суперником Хасіма Рахмана буде російський боксер Олег Маскаєв, який є офіційним претендентом за версією WBC.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору