Рівне:

Створення та просування сайтів

Шевченко не продається!

Спорт 30-бер, 2006, 10:539 prov 1 346
— Півзахисник “Ліона” Жуніньо кращий за хавбека “Барселони” Роналдіньо, — заявив форвард “Мілана” Андрій Шевченко перед матчем із французькою командою в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. В інтерв’ю тижневику L’еquіре мова йшла про уміння бразильців виконувати штрафні удари, де Жуніньо вважається зразком для наслідування.
Шевченко визнав, що “Мілан” одержить невелику перевагу — перший двобій чвертьфіналу італійський клуб проведе на виїзді:
— Можливо, “Ліон” вдома виконає багато штрафних. Уже точно, значно більше, ніж на “Сан-Сіро”. Про те, як їх виконує Жуніньо, залишається відзначити лише одне: це просто неймовірно. Для мене він — кращий за Роналдіньо.
Шевченко вважає, що Жуніньо (після переходу з “Васку да Гами” у сезоні-2000/01 у 193 іграх за “Ліон” провів 26 голів прямими ударами зі штрафних) знає безліч способів відправити м’яч у ворота, тоді як Роналдіньо набагато небезпечніший у штрафній.
Український легіонер ”Мілана” торкнувся теми переходу до ”Челсі”. Нападаючий збірної України Андрій Шевченко вже вкотре спростував можливість свого переходу з “Мілана” у “Челсі”. Шевченко готовий виступати в “Мілані” до закінчення кар’єри:
—Усі чутки про мій перехід у “Челсі” — вигадки. Мені добре в “Мілані”, мій контракт діє ще три роки, і я не збираюся переходити нікуди, у тому числі й у “Челсі”. Я був би не проти грати за “Мілан” до завершення своєї кар’єри.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору