Рівне:

Створення та просування сайтів

Нову владу формуватимуть переможці

Актуально 06-кві, 2006, 11:399 prov 868
На Рівненщині, а також в інших областях України, де на виборах переміг Блок Юлії Тимошенко, керівники БЮТ не рекомендуватимуть на ключові посади представників тих політичних сил, які програли. Про це заявив заступник голови БЮТ Микола Томенко, перебуваючи в Рівному. За словами Томенка, формуватимуть владу ті, хто переміг на виборах. Третє місце, на якому опинився Блок Костенка –Плюща, набравши тільки 10 % голосів виборців Рівненщини, Томенко назвав серйозним показником, але, на його думку, це все-таки програш.
Коментуючи вимогу Блоку НДП, ПОРА-ПРП, Народного Блоку Литвина, Блоку Наталії Вітренко та партії «Віче» щодо перерахунку голосів на всіх виборчих дільницях, Микола Томенко назвав це затягуванням часу, вигідним для певних політичних сил.
Томенко вважає, що акція перерахунку голосів спричинить відкладання на невизначений термін формування нового парламенту, коаліції демократичних сил та уряду. За таких обставин, на його думку, «представники кучмівського режиму» отримають додатковий час для зловживань центральної та місцевої влади, яка залишатиметься на своїх посадах ще кілька місяців. Томенко наголосив, що, згідно з виборчим законодавством, зараз можна говорити лише про перерахунок голосів на окремих виборчих дільницях та округах.
Наталія ЛЕВЧУН,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору