Рівне:

Створення та просування сайтів

Червоній не боїться звільнення

Актуально 06-кві, 2006, 11:409 prov 1 108
Голова Рівненської облдержадміністрації Василь Червоній нещодавно заявив, що жодні чутки про звільнення його не лякають. Нагадаємо, що останнім часом у місцевих ЗМІ поширилися чутки про можливу відставку Червонія і призначення на посаду голови облдержадміністрації колишнього народного депутата від Березнівського району Олександра Данильчука.
За словами Василя Червонія, в обласній раді нового скликання блок Костенка-Плюща цікавить не розподіл посад і не гроші, а вектор зовнішньої і внутрішньої політики.
— Ми не всеїдні, але не підтримаємо жодну кандидатуру, яка представлятиме бізнес. З тими, хто прийшов до влади, щоб далі збагачуватися і ділити посади, нам не по дорозі, — сказав Червоній.
Василь Червоній пообіцяв, що влада Рівненщини зробить усе для того, щоб, у першу чергу, вирішити проблеми комунальної сфери.
За словами Василя Червонія, парламентські вибори засвідчили, що нинішня українська влада з гідністю витримала іспит на демократію. Незважаючи на безліч підозр і звинувачень різних політичних сил на адресу влади, вона забезпечила матеріально-технічне облаштування виборчих дільниць на 100 %. Крім того, Василь Червоній зауважив, що як іноземні, так і місцеві спостерігачі зафіксували під час виборів на Рівненщині мінімальну кількість порушень.
Утім, пан Червоній припускає можливість неточного підрахунку голосів на окремих виборчих дільницях. Крім того, суттєвим недоліком голова облдержадміністрації вважає те, що від окремих політичних партій у складі виборчих комісій працювали абсолютно випадкові люди. Василь Червоній запевнив, що на наступних виборах ці недоліки будуть усунуті.
Наталія ЛЕВЧУН,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору