Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 06-кві, 2006, 11:469 prov 996
Вантажівка впала на чоловіка
Зовсім не смішний випадок стався 1 квітня близько 19.00 години на території ТОВ «Камазтранссервіс». Там на 55-річного чоловіка, який виконував ремонтні роботи, зісковзнувши з домкрата, впав автомобіль «Сканія». Потерпілого доставили до реанімаційного відділення центральної міської лікарні зі складними травмами тіла.

Українці – нація бойова
59-річний рівнянин щось не поділив із власною 61-річною дружиною і добряче відколошматив свою другу половинку. Жінку для обстеження госпіталізували. Також вирішили з’ясувати стосунки за допомогою кулаків і дві пенсіонерки з міста Корця. 52-річна Пріська побила на два роки старшу Марію так, що жінку із черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку довелося госпіталізувати до лікарні. Не відстають від «гарних» прикладів старших і підлітки. Так, 16-річний житель Володимирецького району відправив на лікарняне ліжко із черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та переломом кісток носа свого однолітка, жителя селища Володимирця.

Москвич в угоні
31 березня близько 19.00 від магазину «Україна», що на вулиці Фестивальній селища Зарічного, викрали авто «Москвич-2140», що належить 38-річному місцевому жителю Юрію Г. В угоні підозрюються двоє місцевих жителів.

Селітрою так і не скористалися
Напевне, дуже хотіли троє жителів Рівненщини, щоб у них вродив хороший врожай цього року. Тож вони близько 22.00 на залізничній станції «Обарів» вирішили викрасти з вагону потяга, який зупинився, 500 кілограмів аміачної селітри. На жаль, у чоловіків знову буде поганий врожай цьогоріч: їх невдовзі затримали правоохоронці і конфіскували таке необхідне їм добриво.

Смерть на перше квітня
Саме день сміху став останнім для 26-річного рівнянина Сергія С. Близько 21.00 він, повертаючись додому, вирішив перейти вулицю у недозволеному місці. В цей час по дорозі їхав автомобіль «Вольво 240», яким керував 45-річний Петро Д. Водій пізно зреагував на такий несподіваний маневр пішохода і не встиг загальмувати. В результаті ДТП Сергій загинув на місці пригоди.

Інженер — бешкетник
До правоохоронців із заявою звернувся таксист 32-річний Юрій Р. Він повідомив, що о 17.20 його «годувальницю», автомобіль «Опель-Кадет», що знаходився на вулиці Соборній обласного центру, пошкодив невідомий. Міліціонери встановили, що познущався з легковика 54-річний Василь Б., який працює інженером у ВАТ «Укртелеком».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору