Рівне:

Створення та просування сайтів

Податкова міліція затримала підозрюваних в ухиленні від сплати податків

Кримінал 19-бер, 2009, 15:359 prov 1 063
Працівники управління податкової міліції ДПА в Рівненській області встановили, що директор приватної фірми “А” (м. Рівне) протягом 2006-2008 років при торгівлі промисловими товарами для підприємств-виробників Рівненської області занижував об’єкт оподаткування. Він проводив формальні безтоварні операції з підприємствами, які мають ознаки фіктивності, що знайшло відображення в незаконному формуванні податкового кредиту та валових витрат.
Таким чином директор приватної фірми умисно ухилився від сплати податків загалом на 1,3 млн. грн. За цим фактом відносно нього порушено кримінальну справу.
Під час проведення слідчих дій за матеріалами кримінальної справи встановили додаткові епізоди злочинної діяльності директора та інших осіб, причетних до схеми ухилення від сплати податків та конвертації грошових коштів в розмірі біля 5 млн. грн., в результаті чого порушено ще ряд кримінальних справ: відносно директора приватної фірми “А” — за службове підроблення, відносно пов’язаної з ним особи громадянина “Т” — за підроблення документів.
Проведено 7 обшуків, в ході яких вилучено 12 печаток суб‘єктів господарської діяльності Рівненської області з ознаками фіктивності, один системний блок від ПЕОМ, ноутбук, на яких зберігалися дані бухгалтерського обліку, 17 кредитних карток банківських установ, за допомогою яких здійснювалося зняття коштів готівкою, заблоковано на рахунках 55 тис. грн. Слідство триває, — повідомили з управління податкової міліції ДПА в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору