Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині з початку року у державну власність повернули два об’єкти незавершеного будівництва

Останні новини 20-бер, 2009, 13:319 prov 986
На Рівненщині з початку року у державну власність повернули два об’єкти незавершеного будівництва. Рішенням господарського суду Рівненської області від 10 березня 2009 року розірвано договір купівлі-продажу та повернено у державну власність ОНБ дитячої районної консультації з молочною кухнею у Дубровиці. Слід зазначити, що на момент придбання даного об’єкта наприкінці 2002 року покупець знав, що його будівельна готовність становить лише 5%, однак зобов’язувався добудувати його та ввести в експлуатацію протягом 5 років. Нині основні умови договору купівлі-продажу не виконані, натомість будівельний майданчик засаджений молодими деревами.
Іншим своїм рішенням від 17 березня 2009 року господарський суд Рівненської області розірвав договір купівлі-продажу ОНБ інкубаторію у Дубровиці і також повернув його у державну власність. Дубровицьке колективне підприємство по птахівництву придбало зведений на третину об’єкт на аукціоні у жовтні 2002 року. Тоді покупець погодився за три роки добудувати інкубаторій і ввести його в експлуатацію, утім, досі не виконав жодного взятого на себе зобов’язання.
Начальник регіонального відділення ФДМУ по Рівненській області Валерій Марчевський прогнозує, що одразу після того, як колишні власники повернуть ці довгобуди державі по акту приймання-передачі, обидва об’єкти готуватимуться до повторного продажу, — повідомила прес-служба УДАІ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору