Рівне:

Створення та просування сайтів

На добудову Шпанівської школи планують виділити 2 млн.

Актуально 26-бер, 2009, 18:169 prov 1 335
Дві постійні комісії облради рекомендують сесії, яка пройде 27 березня, виділити при змінах до бюджету 2 мільйони гривень на добудову Шпанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Про це повідомляє аналітично-інформаційний відділ Рівненської обласної ради.
Постійна комісія з економічних питань та комунальної власності (голова - Мініч Г.І.) погодилась із пропозиціями комісії з питань бюджету, фінансів та податків (голова - Хомич О.В.) про виділення при змінах до обласного бюджету двох мільйонів гривень на добудову Шпанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, що у Рівненському районі. Ще 1,35 мільйона на цей об’єкт виділила Рівненська районна рада. Хоча і цих грошей, за твердженнями облдержадміністрації, на здачу першої черги об’єкта не вистачить, оскільки на це потрібно 7,5 мільйона гривень.
У 1984 році за кошти місцевого радгоспу у Шпанові розпочали будівництво нового приміщення Шпанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, однак через обмеженість фінансування в 1993 році спорудження школи було призупинене. Наразі діти навчаються у пристосованому приміщенні, найстаріше з яких побудовано аж у 1910 році.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору