Рівне:

Створення та просування сайтів

У Донецьку близько 25 тис. людей вимагають відставки Кабміну Тимошенко

Україна і світ 27-бер, 2009, 20:439 prov 1 162
У Донецьку на площі Леніна почався мітинг "Скажи кризі стоп. Владу - у відставку!", організований Партією регіонів в рамках загальнонаціональної акції протесту. У мітингу беруть участь близько 25 тисяч людей з усіх районів і міст Донецької області.


Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ у прес-службі Партії регіонів, учасники акції тримають у руках транспаранти: "Уряд - піди по-хорошому", "Тимошенко - це криза, це катастрофа!", "Ні скороченням робочих місць", "Уряду - ганьба!"


На площі транслюють відеозвернення лідера Партії регіонів Віктора Януковича.


У мітингу беруть участь народні депутати Олена Бондаренко, Нестор Шуфрич, Владислав Лук'янов, мер Донецька Олександр Лук'янченко, голова Донецької обласної ради Анатолій Близнюк та інші керівники області і міста.


Нагадаємо, минулого тижня народний депутат Ганна Герман заявила, що Партія регіонів очолить масові акції протесту, які почнуться у всій Україні 27 березня цього року. Коментуючи інформацію про те, що заклик взяти участь у таких акціях поширюється у соціальних мережах Інтернету, Г.Герман відзначила, що подібні заклики особисто вона чує вже протягом півроку.


У грудні минулого року Віктор Янукович дав владі сто днів на виправлення політичної і економічної ситуації в країні. Якщо після закінчення цього терміну влада не наведе порядок, "регіонали" виведуть людей на вулиці, - попереджав він.

http://news.liga.net/ukr/news/NU092400.html
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору