Рівне:

Створення та просування сайтів

На Нікопольському феросплавному чергове силове протистояння

Україна і світ 20-кві, 2006, 09:399 prov 810
З 14 квітня у Нікополі через ймовірність виникнення надзвичайної ситуації на ВАТ „Нікопольський завод феросплавів” у підвищену готовність приведені підрозділи МНС, що дислокуються у місті, а також охорона підприємства. Про це УНІАН повідомили у Центрі пропаганди головного управління МНС у Дніпропетровській області.
За даними Центру пропаганди, 14 квітня на НЗФ „сталася надзвичайна пригода”.
Зокрема, „група осіб у складі нового директора заводу Володимира Куцина, двох десятків працівників спецпідрозділу “Беркут” та 25-30 осіб у цивільному з охорони зайняли приміщення заводоуправління, перекривши сюди доступ стороннім, на їх думку, особам”.
В офіційній інформації Центру пропаганди також повідомляється, що спробу владнати конфліктну ситуацію здійснили мер міста Сергій Старун, судовий виконавець та депутати Нікопольської міської ради.
Нагадаємо, що у 2005 році за рішенням суду контрольний держпакет НЗФ повернули в держвласність, проте до останнього часу Фонд держмайна заявляв, що не може вступити в права власності на акції НЗФ, оскільки акції не переказані на рахунки Фонду.
14 квітня 2006 року кабінет гендиректора зайняв Володимир Куцин, який, за не підтвердженою офіційно інформацією, є управляючим контрольного держпакету акцій ВАТ «НЗФ». Мінпромполітики заявило, що не причетне до призначення В.Куцина. Водночас, сам В.Куцин заявив, що його призначення ініційоване самим Президентом України.
Мінпромполітики і Фонд державного майна України заявили, що не приймали ніяких рішень щодо зміни керівника ВАТ «Нікопольський завод феросплавів».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору