Рівне:

Створення та просування сайтів

Нагороди знайшли своїх героїв

Кримінал 20-кві, 2006, 10:009 prov 1 131
14 квітня в Головному управлінні МНС України в Рівненській області на підставі наказу міністра МНС України начальник Головного управління генерал-майор служби цивільного захисту Микола Костюк вручив командиру відділення СДПЧ-1 м. Рівного Олександру Воронецькому відзнаку МНС України „За відвагу в надзвичайній ситуації” ІІ ступеня. Ще п’ятьох рівненських рятувальників нагородили грошовими преміями.
Ці відзнаки бійці служби порятунку отримали за мужність та високий професіоналізм, проявлені під час гасіння пожежі 20 березня в 14-поверховому житловому будинку на вулиці Київській, 77.
Нагадаємо, що тоді вогнеборці винесли на руках з палаючого приміщення три кисневі балони, які щомиті могли вибухнути та завдати непередбачуваних наслідків, а також безпечно евакуювали з димової пастки майже 60 мешканців багатоповерхівки.
Крім того, Олександр Воронецький за допомогою висувної пожежної драбини врятував з квартири на третьому поверсі маленьку дівчинку, котра задихалася від диму. Хоча сам Олександр та його колеги свій вчинок вважають звичайною буденною подією, адже прийшли вони служити в МНС саме задля порятунку громадян.
Віктор Козак,
помічник начальника ГУ МНС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору