Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 20-кві, 2006, 10:039 prov 1 394
Впав із дерева
Помер у реанімаційному відділені житель села Біла Криниця Рівненського району 48-річний В’ячеслав. Чоловіка доставили до лікарні з важкою черепно-мозковою травмою, забійною травмою головного мозку. Чоловік впав із дерева у власному господарстві.
знову про мобільники
В обласному центрі на вулиці Струтинської двоє рівнян, 21-річний Валерій та 23-річний Олексій, погрожуючи фізичною розправою, забрали мобільний телефон у 14-річного Назара Л., учня однієї зі шкіл міста Рівного. Також не поталанило і 33-річному Валерію Б. — у нього троє невідомих відібрали 2 засоби мобільного зв’язку, прихопили ще й у додачу 70 гривень.

Знайшли скелет
Нещодавно в Рівному під час проведення опоряджувальних робіт на території урочища «Сосонки», що на вулиці Київській, виявили залишки скелета людини (череп та кістки), захоронення часів Другої світової війни. Залишки скелета доставили в морг СМЕ.

Тіло пролежало в річці майже рік
16 квітня на березі річки Случ біля села Богуші Березнівського району виявили труп 28-річного жителя села Вітковичі цього ж району. Загиблий втопився ще 30 травня минулого року і лише зараз його тіло вдалося знайти.

Румуни чи цигани
17 квітня правоохоронці зупинили автомобіль «Форд-Мондео», в салоні якого знаходились громадяни Румунії. Ці нащадки циган шахрайським способом заволоділи грошима (100 гривень) у 20-річного Дмитра, жителя обласного центру.

Б’ють міліціонерів
Двоє невідомих громадян побили працівника ОВ ДПС при МВ міста Рівного, який минулого тижня ніс службу з нагляду за дорожнім рухом біля перехрестя вулиць Р. Шухевича-Черняка. Однак зловмисників невдовзі затримали. Ними виявилися 24-річні товариші Тарас та Андрій. Чим їм так не сподобався правоохоронець, незабаром з’ясують слідчі.

За 20 гривень
ДАІшника не купиш
Інспектор взводу супроводження ДПС «Кобра» сержант Шамшин О. під час відпрацювання міста Кузнецовська на майдані Енергетиків зупинив автомобіль «Опель-Кадет» під керуванням 30-річного місцевого жителя Сергія. Під час перевірки документів виявилось, що у нього відсутній талон попередження до посвідчення водія. Щоб уникнути адміністративної відповідальності за це порушення, він намагався дати хабара працівнику міліції у розмірі 20 гривень. На жаль для нього, ДАІшник виявився людиною чесною і непідкупною, і склав протокол на Сергія.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору