Рівне:

Створення та просування сайтів

Бьорд хоче битися з Валуєвим

Спорт 20-кві, 2006, 10:139 prov 1 325
Чемпіон IBF у суперважкій вазі Кріс Бьорд прибув у Німеччину, де 22 квітня на нього очікує захист титулу проти обов’язкового претендента Володимира Кличка. У 2000 році Бьорд уже зустрічався з братами Кличками в боях за титул WBO у цій вазі: спочатку він відібрав титул у старшого брата Віталія, а через шість місяців зазнав другої поразки в кар’єрі в бою з Володимиром.
— Це шанс помститися за поразку, — заявив Бьорд. — Після перемоги я зможу сказати, що здолав обох Кличків. Хто ще може похвалитися цим.
Крім проблем з виступом перед німецькими вболівальниками у тому, що всі будуть підтримувати його суперника, Бьорд побоюється, що рефері двобою буде дозволяти Кличку часто користуватися клінчем замість того, щоб боксувати:
— Рефері повинен робити свою роботу. Стиль Володимира заснований на джебі і клінчі. Не треба мене стримувати. Давай боксувати. Подивіться на мене. Якщо хтось думає, що мене треба стримувати, то в нього великі проблеми.
Бьорд розповів, що після напруженого тренування він важить не набагато більше 200 фунтів (ліміту суперважкої ваги), а за останні два роки він виходив на ринг із вагою 210-215 фунтів (95,2-97,5 кг), що набагато менше, ніж у Кличка, котрий виступає з вагою 240-245 фунтів (108,7-111,1 кг).
— Він продовжує відхилятися назад, — сказав Бьорд про свого суперника. — Він змінив свій стиль, але, власне кажучи, такі великі хлопці не вміють рухатися. Я його не боюся.
Чемпіон вважає, що багато хто недооцінює його гнучкість і силу удару, і в двобої з Кличком він проявить всі свої кращі якості, а також перевірить хоробрість свого суперника.
— Кажуть, що я так званий “боксер без удару”, але я усе ще чемпіон. Я хочу довести, що вони помиляються. У мене в запасі є секретна зброя, і я можу вдарити”, — додав Бьорд.
Після перемоги над Кличком Бьорд хотів би зустрітися з чемпіоном WBA у цій вазі Миколою Валуєвим.
— Мрію стати “убивцею гігантів”. Я хочу зустрітися з усіма великими хлопцями, — сказав Бьорд. — Мені подобається ідея об’єднавчого турніру в суперважкій вазі, але його занадто складно організувати. Говорять, що зараз не кращий період у боксі, але мені він подобається. Щодо мене, то моєю мрією завжди було стати кращим у своїй вазі. Бути чемпіоном — це чудово.
Український боксер Володимир Кличко, за думкою букмекерів з “Парі-матч”, є фаворитом у двобої за титул чемпіона світу за версією IBF з Крісом Бьордом, який пройде у суботу, 22 квітня. На перемогу українця приймається котування 1,27, а виграш Бьорда у цьому двобої має коефіцієнт 3,85.
Перемога нокаутом Кличка має ставку 2,60, а достроковий виграш американця — 6,00. Виграш Володимира Кличка за очками оцінюється в 2,00, а перемога Бьорда — 6,00.
Також приймаються ставки і на тривалість цього двобою. Те, що бій пройде від 1 до 10 раундів має коефіцієнт 2,25, а якщо завершиться в 11-12 раундах — 1,55.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору