Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 27-кві, 2006, 11:059 prov 1 469
Вибух на Паску
Невдалим виявився другий день Великодня для 17-літнього жителя смт. Степань Олександра Т. Він ремонтував автомобіль і в один момент бак авто вибухнув. Юнака з опіками ступнів ніг 2-3 ступеня доставили до Сарненської центральної лікарні.
Постраждали дві родини
Два родинні екіпажі постраждали в автомобільній аварії між селами Ужинець і Маслянка. Брати із Малих Дорогостаїв, їдучи автомобілем «ВАЗ-2105», під час обгону допустили зіткнення з авто «ВАЗ-2106», у якому перебувало подружжя з Івано-Франківщини. Внаслідок ДТП водій та пасажир «шістки», а також пасажир «п’ятірки» одержали тілесні ушкодження і їх госпіталізували у Млинівську центральну районну лікарню.
Політ з третього поверху
21 квітня близько 10.50 на вулиці Крейдяній міста Рівного із третього поверху новобудови ПФ «Про текс» випав 25-річний мешканець Рівненського району. Чоловік, на щастя, відбувся легкими ушкодженнями.
Дожилися
До лікарні із забійними травмами обличчя потрапила 37-річна жителька міста Рівного. Посприяв цьому не якийсь сторонній злочинець, а її 19-річний син.
Підпалив себе
24 квітня близько 20.00 розігралася драма на подвір’ї господарства жителів села Сухівці Рівненського району. 39-річний Ростислав Ш. після сварки з дружиною, аби раз і назавжди покінчити з усіма проблемами, облив себе дизельним пальним і підпалив. Чоловіка вдалося врятувати. Його з опіками 2-4 ступенів доправили до медичного закладу.
маковий бізнес
На вулиці Князя Романа правоохоронці затримали 27-річного жителя обласного центру. Чоловік переносив понад кілограм меленої макової соломки. Також хотіла підзаробити на маковинні і 35-річна жителька селища Соснове Березнівського району. У неї міліціонери вилучили півкілограма цього згубного зілля.
Навіщо купувати?
30-річний житель обласного центру Анатолій Р., розбивши балконне скло в квартирі 58-річного Валерія, що на вулиці О. Дундича, викрав побутову техніку.
Бий своїх
24-річний житель міста Корця Андрій М. переламав щелепу на 10 років старшому земляку. Що стало причиною, через яку Андрій відгамселив товариша зараз дізнаються слідчі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору