Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 04-травня, 2006, 11:379 prov 1 474
Онук-вимагач
28 квітня близько першої години ночі 21-річний онук 80-річної жительки села Каноничі Володимирецького району, застосувавши до старенької силу, відібрав у неї 1000 гривень.

Невдале падіння
Випав з другого поверху власного будинку житель села Немовичі Сарненського району. 31-річного чоловіка з діагнозом черепно-мозкова травма, перелом основи черепа в стані коми госпіталізували до реанімаційного відділення ЦРЛ міста Сарни. Причина трагедії встановлюється.

Догрався
Житель міста Кузнецовськ 47-річний Василь необережно повівся із пістолетом, зарядженим гумовими кулями, і поранив у ногу свого 37-річного земляка Олексія. На щастя, чоловік відбувся лише добрячим синцем.

Час злочину не приховав
Правоохоронці Рівного розкрили крадіжку, яка відбулася ще в червні минулого року в магазині «Спорттовари», що на вулиці Київській обласного центру. Тоді з каси цього магазину невідомий викрав близько двох тисяч гривень. Особа, яка підозрюється у цьому злочині, наразі затримана і знаходиться в Костопільському ІТТ.

Палав, мов смолоскип
На 433-му кілометрі автодороги Київ-Чоп поблизу села Опариси Радивилівського району внаслідок замикання електропроводки загорівся автомобіль «ІВЕКО-19036». Транспортним засобом керував підприємець із Чехії. Сума збитку пожежі становить 8000 гривень.

Помер на вулиці
Перехожі виявили біля будинку, що на вулиці Петра Могили, 47 обласного центру, труп чоловіка років 65-70. При поверхневому огляді померлого ознак насильницької смерті не виявили. Причини смерті встановлюються.

Бурштинові мисливці
29 квітня близько 16.00 в лісовому урочищі «Ставки» Дубровицького району поблизу села Нивець міліціонери затримали двох жителів цього району: 28-річного Антонія та 24-річного Олексія. Чоловіки займалися незаконним видобутком бурштину. У затриманих вилучили бурштин та знаряддя видобутку.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору