Рівне:

Створення та просування сайтів

Знайомство з неприємним фіналом

Кримінал 04-травня, 2006, 11:389 prov 1 231
Випадкові знайомства не завжди закінчуються так весело, як починаються. Так було і цього разу. Двоє малолітніх радивилівських дівчат гуляли собі у післявеликодню середу містом. У самому центрі вони познайомились із молодиком років тридцяти з гаком, який, до речі, так і не назвався, лише у кінці зустрічі сказав про себе “дядя Вася”, що може й не відповідати дійсності. Одну з дівчат батьки забрали додому, а інша, 11-річна учениця однієї з місцевих шкіл, залишилась зі своїм песиком-пікенесом і юнаком. Прогулянка була довгою і завершилась біля 19 вечора у лісовому масиві поблизу табору “Веселка”. Дорогою молодик розповідав, що сам родом з Тернополя, живе й працює у Росії, а в Радивилів приїхав до друга і його тут багато хто знає. Хвалився, що має багато грошей, купить школярці скутер, пропонував пригостити нібито в квартирі товариша. Дівчина, батьки якої на заробітках за кордоном, проживає з молодшим братиком та бабусею, очевидно, не запідозрила лихого та спокусилась на пропозицію грошовитого незнайомця. Звернула увагу тільки, що хода в нього була хиткою, можливо, від наркотичного чи алкогольного впливу. За містом він виявив свої справжні наміри, скориставшись очевидною фізичною перевагою… Крики дівчини почули випадкові перехожі, вона побігла їм назустріч, а злочинець, зрозуміло, в інший бік… На місце пригоди одразу виїхала міліція, було знайдено речі потерпілої та куртку злочинця зі слідами злочину.
Дівчина була доставлена в райлікарню, з нею працювала психолог УМВС з Рівного. Зараз стан потерпілої стабільний.
Це згвалтування розкрити непросто, тому що діти плутаються в показах. А ніхто з перехожих не звернув особливої уваги на них, адже ніяких погроз від незнайомця спочатку не звучало, виглядало, ніби просто молоді люди гуляють…
Прохання до всіх, хто володіє якоюсь інформацією щодо особи злочинця, хто бачив того дня цю пару і може щось повідомити, звертайтесь за цими телефонами:
4-34-20 — відділ карного розшуку;
4-10-02 — чергова частина;
4-18-90 – начальник РВ УМВС.
Конфіденційність гарантуємо.
Прикмети злочинця:
Ріст 1.75 м, худорлявої статури, спортивної тілобудови, волосся темно-русяве, місцями сивина, зачесане догори, коротко підстрижене у вигляді платформи, форма обличчя овальна, ніс невеликий, прямий з горбинкою, очі темно-карі, на передніх зубах наліт жовтого кольору, характерний для осіб, які палять цигарки без фільтру, між великим та вказівним пальцями правої руки шрам від порізу довжиною 3-4 см. По всій довжині шраму наявні сліди від зшивання м’язів, на голові у верхній частині лоба шрам розміром 5 мм, на якому відсутній волосяний покрив. На одній з брів наявний шрам довжиною приблизно 1 см, який проходить горизонтально посередині брови, на шрамі теж відсутній волосяний покрив. На правій нозі в області передньої частини стегна татуювання фіолетового забарвлення у вигляді дельфіна, пронизаного списом. Був одягнутий у темно-сіру джинсову куртку 36 розміру, темно-сірі джинсові штани, светр з комбінованим візерунком.
Віталій Чубаєвський,
начальник Радивилівського райвідділу міліції.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору