Рівне:

Створення та просування сайтів

ДАІ об’єдналася зі «швидкою»

Кримінал 04-травня, 2006, 11:399 prov 943
У зв’язку із завантаженням вулиць обласного центру автомобілям спеціальних служб все важче і важче швидко з’являтися на виклики. Особливо тоді, коли інші водії грубо порушують правила дорожнього руху. Тож для проведення операції з метою перевірки, як реагують водії на авто із ввімкненими сиренами, даішники взяли для експерименту авто швидкої допомоги.
Як повідомили у відділенні ДПС ВДАІ УМВС України в Рівненській області, цікава операція тривала приблизно дві години. За цей час несправжня швидка «спалила» 17 водіїв, які грубо порушували правила, не пропускаючи автомобіль із ввімкненою сиреною. Що цікаво, водії мають свої «відмазки» перед працівниками ДАІ, мовляв, пізно побачили маячки або й взагалі не бачили їх.
Водіям же слід пам’ятати про «розцінки», які доведеться сплатити за свої протиправні дії. Так, за порушення правил проїзду спеціальних транспортних засобів передбачається стягнення штрафу у розмірі від 8,5 до 17 гривень, але якщо це призвело до створення аварійної ситуації, що створило небезпеку для оточуючих, то штраф зростає від 34 до 68 гривень.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору