Рівне:

Створення та просування сайтів

Показуємо фокуси

Світлячок 04-травня, 2006, 11:429 prov 1 478
Я, Сяйвик, також полюбляю розважати своїх друзів різними фокусами. Хочеш, і тебе навчу?
З місця не зрушити
Поклади на долоню будь-яку монетку. Оголоси: «Хто зніме з долоні монету, провівши по ній платяною щіткою, отримає приз».
Бажаючих буде багато. Але ти не хвилюйся — приз залишиться у тебе.
Секрет: одні ворсинки щітки, згинаючись, зіштовхують монету з долоні, а інші, розгинаючись, рухають її у зворотньому напрямку. Монета залишається на місці, якщо вона покладена в заглибинку на середині долоні.
Невеличка хитрість
Візьми пятикопійчану монету, приклади її до невеликого аркуша паперу й акуратно виріж кружок ножицями. Запропонуй всім бажаючим спробувати просунути через отвір у папері гривневу монету. Звичайно, не порвавши при цьому папір. Бажаючі пробують, а ти чекаєш свого тріумфу.
Секрет: склади аркуш так, щоб згин проходив по діаметру отвору. Тепер ледь-ледь зігни аркуш і просувай монетку знизу — вона легко пройде крізь отвір. Порада: тріумф тріумфом, але все-таки напередодні потренуйся як слід.
Бачу наскрізь
Дай одному із гостей дві монети: гривневу і пятдесятикопієчну. Відвернися і попроси зажати монети в різних руках. Тепер кажеш: «Число , яке на монеті, що знаходиться у лівій руці, швидко помнож на 33. Готово? Тепер число, яке на монеті, що у правій руці, швидко помнож на 33. Готово? Після позитивної відповіді повертаєшся лицем до гостей і урочисто оголошуєш в якій руці гривня, а в якій 50 копійок.
Секрет: подумай, що легше помножити на 33, 1 чи 50? Звичайно, 1! Прислуховуючись до відповідей, зауваж, коли швидше зроблене множення, першого разу чи другого. Цього цілком достатньо, щоб збагнути в якій руці монета.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору