Рівне:

Створення та просування сайтів

Обласна рада зменшила орендну плату наполовину

Останні новини 31-бер, 2009, 12:439 prov 1 375
Депутати обласної ради на сесії 27 березня підтримали проект рішення про зменшення розміру плати за оренду майна спільної власності територіальних громад області. Нова орендна ставка діятиме з 1 квітня до 31 грудня 2009 року.
Відтепер при нарахуванні орендної плати за квітень-грудень 2009 року буде застосовуватися понижуючий коефіцієнт 0,5. Відповідні зміни будуть внесені до чинних договорів оренди та при розрахунку орендної плати – для нових договорів оренди. Однак, як зазначено в рішенні, понижений коефіцієнт не застосовуватиметься, якщо в орендованих приміщеннях розміщуються казино, ігрові автомати, банкомати, а також для тих орендарів, які винаймають приміщення в будівлях за адресою м.Рівне, майдан Просвіти 1 та 2.
До таких заходів депутати обласної ради вдалися лише на період кризи. Як йдеться в рішенні: «Враховуючи нестабільний стан ринку нерухомості в зв’язку з кризовими явищами в економіці, численні звернення орендарів майна спільної власності територіальних громад області, з метою зменшення тиску фінансової кризи на реальний сектор економіки та бюджетну сферу», — повідомила прес-служба облради.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору