Рівне:

Створення та просування сайтів

Самі себе пограбували

Головна 01-кві, 2009, 14:569 prov 1 148
Де познайомилися 25-річна Тетяна і 23-річний Олексій, поки що невідомо. Найімовірніше – в одному з дубенських залів гральних автоматів, де дівчина працювала. Юнака ж туди часто приводив азарт і бажання зірвати дармовий «куш». Щоправда, виграти серйозну суму йому не щастило.
Тож одного разу знайомі вирішили, що просто... заберуть свій «джек-пот», інсценувавши пограбування. Щоб довести задум до логічного завершення, Тетяна активно допомагала міліції шукати вигаданих грабіжників, і якби не пильність стражів Закону, довелося б власникові «запити холодною водою» свої гроші...
Повідомлення про пограбування залу гральних автоматів на вулиці Залізничній у Дубно надійшло до чергової частини райвідділу міліції вранці 21 березня. Заявницею була працівниця вказаного розважального закладу. Про це розповів начальник сектору карного розшуку Дубенського МВ УМВС Федір Ющук. На місці події було з’ясовано, що з сейфу грального клубу зникли гроші – приблизно 30 тисяч гривень. В першу чергу у поле зору працівників міліції потрапили постійні відвідувачі клубу, в тому числі й 23-річний дубенчанин. І невдовзі вони таки вивели Олексія і Тетяну на чисту воду.
– О сьомій ранку охоронець залишив зал гральних автоматів, там не було відвідувачів, – каже Федір Ющук. – Зайшов знайомий даної громадянки. Вона сама віддала йому гроші, після чого він бризнув їй у очі з газового балончика (його охоронець залишив разом із форменим одягом для напарника за стійкою). Таким чином спільники інсценували пограбування. Також чоловік заволодів двома мобільними телефонами – службовим і своєї спільниці — та газовим балончиком. Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи відносно вказаних громадян.
Ось так невдало для молодих дубенчан закінчилася їхня афера. Черпаючи натхнення із історій на зразок романтичних пригод Боні і Клайда, вони не врахували одного: у житті за злочини доводиться платити. І часто – власною свободою.
Марина НОНКА, ВЗГ УМВС
Схожі новини
Коментарі - всього 2

Donky_Rend 02-кві, 17:37

как надоело вводить цифры с картинки!!! зачем это?

ng1982 07-кві, 00:11

Как бы всё хорошо ни было, мужчине всегда хочется сменить партнёршу, а интернетчику - провайдера
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору