Рівне:

Створення та просування сайтів

Джип від ДАІ не втік

Кримінал 11-травня, 2006, 15:189 prov 976
Близько п’ятої години ранку наряд у складі інспекторів Рівненської окремої роти ДПС відділу ДАІ Олега Кучера та Юрія Солов’я помітив, що на перехресті вулиць Соборна-Чорновола автомобіль «Додж Дюрано» проїхав на заборонений сигнал світлофора. На вимогу інспекторів про зупинку не зреагував.
Наряд почав переслідувати водія. А в цей час втікач наближався до Луцього кільця. І знову працівники ДАІ намагалися його зупинити. Однак водій збільшив швидкість та виїхав з міста у напрямку Млинова. Під’їжджаючи ближче до села Шпаків, правоохоронці побачили автомобіля-втікача перекинутим, він знаходився на узбіччі та горів. Поблизу лежав невідомий громадянин без свідомості. Пізніше правоохоронці помітили ще одного травмованого чоловіка, який назвався Олександром, жителем Володимирця. Він же розповів, що за кермом авто перебував Святослав, який також проживає у цьому селищі.
Працівники ДАІ викликали швидку допомогу та слідчо-оперативну групу. За попередніми даними, водій автомобіля Святослав отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та закриту травму живота. Потерпілого госпіталізували у реанімаційне відділення міської лікарні. Його пасажир із ЗЧМТ та закритим переломом лівої гомілки також потрапив у медичний заклад.
Світлана Дроздюк,
інспектор профілактичної роботи 1-го МРВ ДАІ ВДАІ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору