Рівне:

Створення та просування сайтів

Валентин Королюк вбачає у діях Червонія порушення законодавства

Актуально 18-травня, 2006, 15:489 prov 1 011
Перший заступник голови Рівненської обласної ради, член фракції „Наша Україна” в облраді Валентин Королюк вважає, що голова Рівненської ОДА Василь Червоній своїми діями порушує трудове законодавство України, зокрема Закон України „Про відпустки”. Так, 15 травня 2006 року, перебуваючи у відпустці, Василь Червоній провів оперативну нараду в рода, під час якої заслуховував, давав завдання та вказівки керівникам управлінь та підрозділів, наголошуючи на тому, що контролювати виконання цих доручень (зважаючи на „формальність” відпустки) буде особисто.
Валентин Королюк звернувся до Президента Віктора Ющенка із проханням якомога швидше втрутитися у ситуацію та зняти напругу у регіоні у зв’язку з перебуванням на посаді голови РОДА Василя Червонія, а також розпочати формування нової дієздатної команди професійних управлінців, які будуть спроможні виправдати довіру виборців та якісно виконувати державні програми соціально-економічного розвитку Рівненської області.
Нагадаємо, що 4 травня 2006 року депутати Рівненської обласної ради висловили недовіру голові РОДА Василю Червонію. У статті № 72 пункту №3 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” чітко передбачено, що за умови голосування за недовіру голові РОДА не менше двох третин депутатів від загального складу відповідної ради, Президент України приймає рішення про відставку голови місцевої державної адміністрації. Але рішення так і не прийняте – голова РОДА Василь Червоній продовжує керувати державною адміністрацією.
ПРЕС-СЛУЖБА
Рівненського регіонального
виборчого блоку
“Наша Україна”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору