Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 18-травня, 2006, 16:009 prov 1 092
Набирає обертів чемпіонат області з футболу. У вихідні відбулися матчі третього туру у першій лізі. Лише одній команді , оржівському “ОДЕКу”, вдається йти без втрат — 9 очок з дев’яти можливих. У звітному турі “ОДЕК” вдома переміг сарненський “Маяк”— 5:2. Результативний матч був затьмарений бійкою, в якій взяли участь майже всі представники обох команд.
Результати решти ігор: “Волинь-Цемент” — “Случ” — 5:0, “Хімік” — “Полісся” — 2:2, “Горинь” — “Варіант” — 1:2, “Сокіл” — “Ізотоп” — 1:0, “Водник” — “Енергія” — 0:0. По шість очок відразу у трьох команд: “Волинь-Цемента”, “Сокола” та “Варіанта”.
У другій обласній лізі відбулися матчі другого туру: “Буран” — “Славія” — 0:2, “Квасилів-Будьмо” — “Дубно-Альт” — 2:0, “Сокіл-Північ” — “Олімп” — 4:1, “Будівельник” — “Горизонт” — 2:2.

* * *
Команда Смиги виграла обласний етап всеукраїнського турніру “Шкіряний м’яч” у наймолодшій віковій групі (1995 р.н.). У фінальному турнірі, який проходив у Смизі, господарі, яких тренує Олег Філик, виявилися відчутно сильнішими за шістьох своїх суперників.

* * *
Команда “Штурм” 1989 р.н. стала переможцем турніру в німецькому місті Мюнхенгладбах. У фіналі підопічні Миколи Філіна обіграли юнаків з Кельна — 3:0. Команда “Штурм” 1990 р.н. серед своїх однолітків була третьою, поступившись у півфіналі футболістам з Дортмунда і перемігши у грі за третє місце команду з Словаччини. Загалом участь у турнірі брало 20 команд з восьми країн.

* * *
За календарем рівненський “Верес” не грав у 23 турі чемпіонату України з футболу у другій лізі. Його ж суперники 13 травня провели свої зустрічі: “Нафтовик” — “Княжа” — 1:1, “Чорногора” — “Житичі” — 0:0, “Карпати-2” — “Оболонь-2” — 2:0, “Боярка-2006” — “Рава” — 0:3, “Нива” — “Десна” — 0:0, “Буковина” — “Факел” — 0:2, МФК “Житомир” — “Динамо-3” — -:+.
Лідер лишається без змін — “Десна” з Чернігова — 59 очок. У “Вереса” дев’яте місце і 29 очок. 20 травня підопічні Миколи Волкова зіграють у Рава-Руську проти місцевої “Рави”, яка займає другу сходинку турнірної таблиці — 46 очок.

* * *
Міжобласний юнацький турнір з плавання “Рівненська весна-2006” пройшов у Рівному в басейні СДЮШОР. У змаганнях взяли участь 150 спортсменів з Ковеля, Луцька, Тернополя, Нетішина, Березного, а також рівненські команди ДЮСШ №3, ДЮСШ “Авангард” та СДЮШОР. У командному заліку і серед хлопців, і серед дівчат перше та друге місця дісталися, відповідно, вихованцям “Авангарду” та СДЮШОР.

* * *
Олег Омельчук став чемпіоном України у стрільбі з малокаліберного пістолета на 50 метрів у Львові. На змаганнях за участю кращих стрільців країни Олег показав результат вищий за норматив майстра спорту міжнародного класу. Чемпіонат України був одним з етапів відбору до чемпіонату світу, що незабаром пройде у Хорватії. Інша вихованка рівненської ДЮСШ №4 Оксана Камінська у стрільбі з пістолета на 25 м була четвертою. Крім того, чоловіча команда, в якій окрім Омельчука ще змагалися Андрій Сокол та Сергій Ткачук, посіла четверте місце, для здобуття “бронзи” їм не вистачило усього три очки.

* * *
Рівнянин Сергій Гончар впродовж двох етапів був володарем рожевої майки лідера на багатоденній велогонці “Джиро д’Італія”. Невдало виступивши на першому гірському етапі, рівнянин дещо погіршив своє становище у генеральній класифікації, після восьми етапів наш земляк п’ятий. На 9 етапі український гонщик команди “Ті-мобіле” Сергій Гончар посів 79 місце. Він фінішував у загальній групі, яка відстала від переможця, литовця Томаса Вейткаса на 21 секунду. У генеральній класифікації найвищу сходинку серед наших спортсменів продовжує утримувати Сергій Гончар, який є п’ятим. Від лідера заліку, італійця Івана Бассо його відділяють 2 хвилини і 43 секунди.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору