Рівне:

Створення та просування сайтів

РАЙОНИ МАТИМУТЬ НОВИХ керівників

Актуально 25-травня, 2006, 16:089 prov 1 159
23 травня на нараді в Рівненській облдержадміністрації голова ОДА Віктор Матчук запропонував головам усіх районних державних адміністрацій написати заяви на звільнення за згодою сторін.
Втім, це обурило більшість голів райдержадміністрацій і одинадцять із них провели прес-конференцію, на якій оприлюднили текст звернення до Президента України Віктора Ющенка. У ньому, зокрема, йдеться: “У випадку відмови від написання таких заяв, за словами голови ОДА, ми все одно будемо звільнені. Але при цьому В. Матчук наголосив, що причини для звільнення будуть знайдені… Дивує позиція голови ОДА, який не поцікавився навіть у керівників районів про стан справ, про думки щодо перспектив їх розвитку… Навіть не познайомився особисто.”
Саме тому керівники районів відмовилися писати заяви на звільнення. До того ж голова Здолбунівської РДА Світлана Ніколіна наголосила на юридичній неправомірності звільнень, адже всі 11 перебувають у відпустці. Лише один із числа незадоволених діями Віктора Матчука написав заяву — це голова Корецької РДА, член УРП “Собор” Анатолій Мельник. Про інших п’ятьох голів райдержадміністрацій, які не підписали листа Президенту, їх колеги повідомили, що вони, вочевидь, «написали заяви про звільнення, оскільки знають, що їх залишать на посаді».
Проте новий голова ОДА Віктор Матчук не підтвердив факту примусового звільнення голів районних адміністрацій Рівненщини. Всі звинувачення він відкидає, лише погоджуючись із тим, що розмова з керівниками районів про звільнення була, але метою її було дізнатися, хто хоче працювати в новій команді.
– Ця пропозиція була зроблена усім головам райдержадміністрацій для того, щоб потім поспілкуватися з ними про подальше їхнє перебування на посаді, можливий перехід на роботу в межах апарату обласної або районних державних адміністрацій, – сказав Віктор Матчук.
Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору