Рівне:

Створення та просування сайтів

П’яний з цигаркою — робота для пожежників

Кримінал 25-травня, 2006, 16:139 prov 1 138
19 травня близько 21 години на оперативно-диспетчерський пункт Народної служби порятунку міста Костополя надійшло повідомлення, що на вулиці Набережній з приватного дерев’яного будинку видно клуби густого чорного диму.Як повідомив інспектор центру пропаганди ГУ МНС у Рівненській області Микола Прокопчук, на місце пожежі негайно виїхали співробітники МНС і відразу взялися до боротьби з вогнем, щоб не допустити поширення на сусідні будівлі. Рятувальники в апаратах захисту органів дихання проникли в середину приміщення, де у вщент заповненій димом кімнаті виявили на підлозі поруч із ліжком непритомного чоловіка. Не гаючи часу, потерпілого винесли на свіже повітря та надали першу медичну допомогу. Невдовзі він почав приходити до тями. До лікарні його доправили працівники швидкої допомоги, які прибули за викликом. Завдяки чітким та оперативним діям вогнеборців вогонь встиг пошкодити лише стіни житлового будинку та речі домашнього вжитку, завдавши матеріальних збитків на кількасот гривень.
У ході опитування сусідів вогнеборці встановили, що господар помешкання сорокашестирічний Анатолій проживав сам, ніде не працював та частенько зловживав спиртними напоями, і у момент трагедії чоловік перебував у нетверезому стані. Очевидно, лягаючи спати, чоловік забув загасити цигарку і недопалок призвів до пожежі та ледве не вкоротив віку шанувальнику “зеленого змія”.
На сьогодні постраждалий з алкогольним отруєнням, отруєнням чадним газом та термічними опіками 1-2 ступенів обличчя та обох передпліч знаходиться в реанімаційному відділенні в ЦРЛ в стані середньої важкості.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору