Рівне:

Створення та просування сайтів

З кулаками на родичів

Кримінал 25-травня, 2006, 16:149 prov 1 159
Так склалося, що ми живемо у світі, де панує грубість і насильство. Ще розумієш, коли десь почубляться давні вороги. Але не вкладається в голові, чому рідні люди піднімають руку одне на одного. І з’являються повідомлення в газетах на кшталт «брат побив сестру» чи «чоловік відлупцював дружину» або навпаки.
У багатьох випадках причиною боїв між родичами є оковита або елементарне невміння стримувати свої емоції. Таких прикладів можна навести безліч, але спинитися хотілося б на найоригінальніших боях між родичами, які відбулися нинішнього року.
Якщо хтось думає, що у кулачних боях перевага завжди на боці чоловіків, то він дуже помиляється. Бо і слабка половина часом може добряче «навішати» стусанів своїм обранцям. Так, 58-річна рівнянка вирішила провчити свого 55-річного чоловіка і побила бідолаху. Чоловік, щоб захистити себе від запальної жінки, вимушений був звернутися по допомогу до правоохоронних органів.
Але чубляться жінки не тільки зі своїми чоловіками. Наприклад, незважажючи на свої 64 роки, жителька Дубровиці побила свою майже на 30 років молодшу невістку.
А ця пригода сталася в місті Костополі. Там, сварячись за якусь дрібничку, 27-річна Марина побила свою рідну сестру Антоніну старшу за неї на 5 років. Жінка також була вимушена шукати захисту у правоохоронців.
У чоловіків же все відбувається по-іншому: у них і рука тяжча, й агресії більше, ніж у жінок. У Рокитному під час з’ясування стосунків добряче побив свого 43-річного тестя 28-річний молодик. А зовсім нещодавно до Сарненської ЦРЛ з різаними ранами передпліч доставили двох мешканців Сарненщини: 54-річну матір та її 22-річного сина. Тілесних ушкоджень завдав їхній 34-річний родич. Мотиви такої агресивної поведінки чоловіка наразі встановлюють слідчі.
Подекуди подібні сварки закінчуються не лише травмами, а й смертю. Як це сталося нещодавно у селі Синів Гощанського району. Там 42-річний чоловік, під час сварки не знайшовши інших аргументів, обухом сокири вдарив свого знайомого. В результаті цього удару чоловік помер на місці пригоди.
Чи задумуються домашні «вояки», що в емоційному пориві можна зробити такий вчинок, за який доведеться відповідати все життя?
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору