Рівне:

Створення та просування сайтів

Тренування з аутсайдером

Спорт 25-травня, 2006, 16:239 prov 1 178
У черговій гонці другої польської спідвейної ліги “Рівне-Україна” на своєму треці приймала аутсайдера змагань команду “Полонія” з Піли. Після невдалої гонки з СК “Турбіна” навіть найпесимістичніший із вболівальників вірив, що господарі зможуть перемогти своїх суперників. Саме так і сталося.
З першого старту рівняни взяли курс на перемогу — 5:1. Гарний початок зробили юніори Олександр П’ятничко (3 очки) та Володимир Омелян (2 очки). Їх підтримали решта гонщиків команди. З кожним черговим заїздом різниця у рахунку збільшувалася на користь “Рівне-України”. На що спромоглися поляки, то це лише виграти один заїзд. В одинадцятому старті впевнено лідируючого Петра Дима підвів двигун і рівненський легіонер змушений був зупинитися. Як підсумок — 4:2 на користь гостей. Проте це був локальний успіх. Рівняни довели свою перевагу над суперником у дев’яти стартах (вісім з яких виграли 5:1) та в п’яти була нічия 3:3.
Крапку у гонці у заключному, п’ятнадцятому, заїзді мали поставити Ігор Марко та Віктор Гайдим, які у Рівному у суботу будуть захищати кольори України у півфіналі чемпіонату Європи зі спідвею серед пар. На жаль, проблеми з окулярами не дозволили стартувати Віктору, а Ігор не дав жодного шансу суперникам перетнути фінішну пряму першими — 3:3 та загальний рахунок 61:29 на користь рівнян.
Гросмейстерський результат показав Ігор Марко — 15 очок з 15 можливих. Олександр Бородай, який дебютував у нинішньому сезоні, привіз 10 пунктів. Стільки ж у Віктора Гайдима. Дев’ять очок у Петра Дима, сім у Володимира Колодія, шість у Володимира Омеляна та чотири в Олександра П’ятничка. У гостей найбільше очок (дев’ять) набрав Мацей Яндер.
Ігор Марко, гонщик “Рівне-України”:
— Після невдалої минулої гонки я зв’язався по телефону з механіком і своїми силами усунув несправності в двигуні. Сьогодні їхав краще, але це не показник — наш суперник — не та команда, яка може створювати проблеми. Проте на пари — це слабкі двигуни, буду робити все можливе, аби вони поїхали краще.
Наш сьогоднішній суперник — слабка команда. Можна сказати, ми провели тренування напередодні важливих міжнародних змагань. Я пробував різні варіанти двигуна з прицілом на півфінал чемпіонату Європи серед пар.
Саме проведенням міжнародної гонки переймається президент клубу В’ячеслав Пугайко:
— Перемога над останньою командою другої польської ліги — це не показник для нашої команди. “Рівне-Україна” здатна їхати ще краще і боротися за високі місця. Мета у нас одна — потрапити у першу польську лігу. Будемо працювати над цим.
Зараз головне підготуватися для проведення міжнародної гонки. За час, що лишився до першого заїзду, маємо привести до ладу стадіон, підфарбувати лавочки, вирішити питання з туалетами. Просто необхідно показати, що Рівне може приймати змагання найвищого гатунку.
Результати решти гонок: “Спідвей-Центр” (Даугавпілс) — КЖ “Орел” (Лодзь) — 64:23, ПСЖ Познань — “Колеяж” (Равіч) — 61:28.
Наступну гонку “Україна” проведе 31 травня у Рівному проти чемпіона російської ліги клубу “Мега-Лада” (Тольятті), а в суботу на нашому стадіоні відбудеться півфінал чемпіонату Європи серед пар.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору