Рівне:

Створення та просування сайтів

Олег Тягнибок: «Рішення про проведення виборів Президента 25 жовтня 2009 року є спробою олігархічних кланів уникнути відповідальності перед українцями»

Україна 01-кві, 2009, 16:299 prov 1 115
«Брутальне порушення норм Конституції та законів України, на жаль, є звичною практикою для представників лжееліти, які засідають у Верховній Раді. Сьогоднішнє рішення парламенту про проведення виборів Президента 25 жовтня 2009 року суперечить Конституції України та є спробою олігархічних кланів уникнути відповідальності перед українцями. Верховна Рада у такий спосіб намагається заблокувати проведення дочасних парламентських виборів. Таким чином, нинішній парламент усім складом взяв на себе повну відповідальність за політичну та соціально-економічну ситуацію в Україні», – заявив Голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.
«На моє тверде переконання, сьогоднішнє рішення Верховної Ради свідчить про консолідацію різнокольорових сил (біло-синіх, помаранчевих, білосердешних, криваво-червоних та інших) задля банального порятунку від неминучого результату народного волевиявлення – усунення всіх їх від влади.
«Свобода» підтримувала дочасні парламентські вибори як метод очищення влади виборчими бюлетенями. Позачергові вибори до Тернопільської обласної ради засвідчили, що народ уже не вірить облудливим обіцянкам представників кланово-олігархічних блоків, тому готовий голосувати за українських націоналістів. Саме боязнь приходу націоналістів до влади, а не турбота про долю держави об’єднала сьогодні всі, без винятку, політичні сили, які знаходяться у парламенті. Проте, завдяки цьому рішенню парламентська лжееліта може лише відтягнути свій відхід з української політичної арени.
«Свобода» готова до будь-яких виборів в Україні – дочасних чи чергових – і ми переконані, що вже в наступному парламенті з’явиться фракція українських націоналістів».


Прес-служба
Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору