Рівне:

Створення та просування сайтів

Кубок залишився у Рівному

Спорт 02-кві, 2009, 10:179 prov 1 226
У неділю завершився черговий зимовий відкритий обласний турнір з футболу Меморіал Володимира Шморгуна. Після групового турніру до півфіналів пройшли по два колективи з кожної групи.
Першими у суботу вийшли помірятися силами рівненські команди “Славія” та “Штурм-МЕГУ”. У першому таймі краще виглядали ”штурмівці”, які змогли відзначитися з кутового. Врятувалася “Славія” від поразки на останніх секундах матчу. Основний час завершився унічию — 1:1. Доля зустрічі, а відтак путівка у фінал, вирішувалася у післяматчевих пенальті. Тут нерви сильнішими виявилися у гравців “Славії”. Вони краще пробивали штрафні удари й виграли — 4:3. У другому півфінальному поєдинку все вирішив один-єдиний гол. ФК “Фортуна” (Велика Омеляна) здолав ”РОКО-Городок” — 1:0, і став другим фіналістом.
Першими у неділю вийшли на запасне поле стадіону ”Авангард” претенденти в боротьбі за третє місце. У втішному фіналі ”Штурм-МЕГУ”, кольори якого захищали гравці ФК ”Верес”, лише у другому таймі зміг зламати опір ”РОКО-Городок” — 3:1 (1:0). Більш напруженим виявився фінальний поєдинок. Основний час матчу не виявив переможця між командами ”Славія” та ”Фортуна” — 0:0. У виконанні післяматчевих пенальті фартовішими стали гравці ”Славії” — 6:5, які й здобули головний приз.
Після завершення турніру організатори вручили нагороди та індивідуальні призи. Серед четвірки кращих були визначені найпомітніші гравці: у складі ”РОКО-Городок” таким став Андрій Малиш, у складі ”Штурм-МЕГУ” — Андрій Колаковський, у складі ”Фортуни” — Олег Котюк, і у складі ”Славії” — Роман Байрашевський.
Володимир Поліщук, голова Рівненської обласної федерації футболу:
— Турнір видався напруженим. Підтвердженням цьому — більше 60% матчів завершилися внічию. Не стали винятком півфінал та фінал. Переможець турніру визначився саме після виконання одинадцятиметрових ударів. Це й не дивно, адже ”Славія” добре ”потренувалася” у пробитті пенальті в півфіналі. Та й присутність у команді такого досвідченого воротаря, як Роман Байрашевский, дається взнаки. Загалом задоволений турніром. Всі команди показували хороший футбол. Багато вболівальників приходило на всі ігри. Думаю, й підготовка до обласного чемпіонату була якісна. Надіюсь, і в чемпіонаті, і в першості області надалі команди демонструватимуть такий же футбол.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору