Рівне:

Створення та просування сайтів

Наша кухня

Порадниця 02-кві, 2009, 10:249 prov 1 539
КОРОП ТУШКОВАНИЙ З ГРИБАМИ
1 кг риби, 1,5 ложки борошна, 10-12 картоплин, 40 г сушених грибів, 2 столові ложки вершкового масла, 2 склянки грибного бульйону, 0,5 склянки сметани, перець, зелень, сіль за смаком.
Почищену і промиту рибу нарізати порціями, посолити, запанірувати у борошні й обсмажити на вершковому маслі з обох боків. Сушені гриби замочити у холодній воді на 3-4 години, відварити і дрібно нарізати. Почищену картоплю нарізати великими скибками, додати гриби, 1,5 склянки грибного бульйону, посипати перцем, посолити, тушкувати до напівготовності.
У каструлю з товстим дном або у глибоку сковороду покласти тушковану з грибами картоплю, обсмажену рибу, залити залишками грибного бульйону, додати сметану і тушкувати у духовці до готовності.
Подаючи на стіл, посипати подрібненою зеленню петрушки і кропу.

КОТЛЕТИ ПО-КИЇВСЬКИ (1 варіант)
400 г курячого філе, 150 г вершкового масла, 1 яйце, 100 г панірувальних сухарів, сіль за смаком.
З філе видалити сухожилля, гострим ножем зрізати зовнішню плівку, розрізати навпіл, злегка розвернути і відбити до товщини 2,5-3 мм. На середину покласти шматок вершкового масла так, щоб повністю його закрити. Котлету посолити, надати їй грушоподібної форми, змочити в збитому яйці, обкачати в сухарях, ще раз змочити в яйці і ще раз обкачати в сухарях. Смажити у великій кількості жиру (фритюрі) 3-4 хвилини, потім поставити на 2-3 хвилини у розігріту духовку. Котлети треба смажити безпосередньо перед подачею на стіл.

КОТЛЕТИ ПО-КИЇВСЬКИ (2 варіант)
300г курячого м’яса, 100 г вершкового масла, 10 г кропу, 1 яйце, 100 г панірувальних сухарів, сіль за смаком.
М’ясо добре перемолоти на м’ясорубці, посолити і добре вибити до утворення пухкої маси. До вершкового масла додати кріп і старанно розмішати. М’ясний фарш розділити на порції, нафарширувати вершковим маслом з кропом, сформувати котлети у вигляді подовженого яйця, змочити у яйцях, обкачати у сухарях і смажити у фритюрі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору