Рівне:

Створення та просування сайтів

З-за весільного столу нареченого повели в міліцію

Кримінал 02-кві, 2009, 09:159 prov 1 016
В Рокитному три роки умовно отримав 29-річний місцевий житель. Після закінчення другого дня свого весілля він в стані алкогольного сп’яніння жорстоко побив сусіда своєї дружини.
За словами інспектора групи по роботі з населенням та громадськими формуваннями СДІМ Рокитнівського райвідділу міліції Тетяни Чубик, того дня поблизу ПМК-180 в райцентрі святкували другий день весілля. Після його закінчення молодий ішов додому. По дорозі зустрів незнайомого чоловіка, в ході розмови між ними виникла суперечка, яка пізніше переросла у бійку, де гору взяв наречений. Незнайомцю він завдав тяжких тілесних ушкоджень: п’ять ударів в голову правою ногою, та десять лівою. Чоловік втратив свідомість. Однак для нападника цього виявилось замало. Він вискочив на спину односельця та тричі підскочив на ній.
Правоохоронці за даним фактом порушили кримінальну справу за частиною першою статті 121 Кримінального кодексу України. Ця справа уже розглянута в суді. Підсудному винесено вирок. Він отримав три роки умовно.
Ярослав КУХАРЕНКО,
Рокитне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору