Рівне:

Створення та просування сайтів

Росія купить нову ядерну зброю навіть під час кризи?

Україна і світ 02-кві, 2009, 09:269 prov 1 353
Модернізація збройних сил Росії – це “не крок, спрямований проти когось”. Про це заявив президент Росії Дмитро Медведєв, — передає “Українська правда”.
“Модернізація — це цілком нормальна робота. Росія як велика держава, як відповідальний учасник міжнародного клубу, як постійний член Ради безпеки має ряд серйозних зобов’язань”, — сказав він.
Медведєв зазначив, що Росія повинна мати “ефективну оборонну систему”.
“Неможливо, щоб вона була на рівні 70-80-х років. Ми повинні мати оборонну систему ХХІ століття. І це мої проблеми як верховного головнокомандуючого”, — сказав він.
“Це наше завдання — підтримувати потрібний рівень обороноздатності нашої країни. Те, що ми не займалися цим у 90-і роки, не означає, що ми не хотіли модернізувати свою оборону. У нас просто не було для цього можливостей”, — заявив президент Росії.
“Зараз ситуація інша. Незважаючи на кризу, у Росії є достатньо коштів для того, щоб привести свою оборонну стратегію та створити сучасну армію. Цим ми і займаємося”, — сказав він.
Медведєв підкреслив, що “ці дії не спрямовані проти когось, це захисні дії, і цим займається будь-яка держава”.
Як відомо, раніше Медведєв заявив, що військово-політична обстановка у світі вимагає якісної модернізації збройних сил Росії, насамперед підвищення боєздатності стратегічних ядерних сил.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору