Рівне:

Створення та просування сайтів

Школу в Млинівському районі продають всупереч рішенню громадськості

Останні новини 03-кві, 2009, 10:579 prov 1 047
В четвер, 2-го квітня, Млинівська районна рада голосів прийняла рішення щодо включення недобудованої будівлі школи у с. Ставрів в список об'єктів, які підлягають продажу. З ініціативою продажу школи виступили голова районної ради та начальник відділу освіти району.
- Це рішення показало весь цинізм районної влади, так як воно прийняте, незважаючи на те, що схід села виступив проти продажу школи, - розповідає голова Млинівської районної організації ВО "Свобода" Володимир Тутевич, - Воно, крім того, є ще й аморальним, так як у селі Ставрів практично в кожному дворі є одна або декілька дітей, а чотири мешканки села є матерями-героїнями. Тепер селяни втратили надію на те, що їх діти не ходитимуть за декілька кілометрів, а матимуть свою школу.
Найбільш прикро, за словами Володимира Тутевича, що за продаж школи виступив і сільський голова, так як питання добудови навчального закладу в с. Ставрів було одним з визначальних пунктів його виборчої програми, — повідомила прес-служба РОО ВО "Свобода".
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Oлег 03-кві, 14:55

Не пишите неправды, а ваши заявки сплошное политиканство!!!!
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору