Рівне:

Створення та просування сайтів

В двох районах Рівненщини дитячі забави біля води закінчилися трагедіями

Останні новини 06-кві, 2009, 13:119 prov 1 045
У ставочку для качок та гусей неподалік родинного обійстя в с. Старе Село Рокитнівського району втопилася дитина. Нещастя трапилося близько 14-ї години 01 квітня.
Працівники МНС, котрі прибули на місце події в складі слідчо-оперативної групи з’ясували, що четверо дітей гралися на подвір’ї біля будинку. І сталося так, що на нетривалий час старенька бабуся, котра за ними наглядала, залишила дітлахів поза увагою. Діти миттю кинулися до розташованого неподалік улюбленого водоймища, біля якого вони проводять багато вільного часу. Хлопчик, якому виповнилося 4 роки послизнувся і впав у воду. Перелякані діти відразу кинулися кликати дорослих. Допоки позбігалися сусіди, було вже пізно, дитина втопилася.
Ще одна трагедія того ж дня трапилася о 17:00 в селі Костянтинівка Сарненського району. У невеличкій копанці наповненою водою на власному подвір’ї втопилася 2 – річна дівчинка. Маля бавилося біля батьків, які займалися обрізкою дерев. Невтримавши рівноваги, дівчинка послизнулася та впала у воду. Перші реанімаційні заходи, які намагалися надати дитині батьки, не дали бажаного результату. По дорозі до лікарні дівчинка померла, — повідомила прес-служба ГУ МНС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору