Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 01-чер, 2006, 20:049 prov 927
З пістолетом і бити легше
До чергової частини МВ УМВС надійшла заява від 25-річного рівнянина, який скаржився на те, що йому наніс тілесних ушкоджень 19-річний житель обласного центру Андрій В. Кривдника відразу ж затримали правоохоронці. До того ж, у затриманого вилучили ще й пневматичний пістолет «WARNING».

Молода злодійка
20-річна жителька села Диків Рівненського району завітала на ринок, що на вулиці Здолбунівській обласного центру. Там вона вирішила покращити своє скрутне фінансове становище і викрала гроші у місцевого підприємця. Та скористатися грошима їй не вдалося. Тепер доведеться молодій дівчині відповідати за скоєний злочин.

Морозильні камери без документів
28 травня на автодорозі Київ-Чоп працівники Державтоінспекції затримали автомобіль «Сітроен» під керуванням 43-річного рівнянина Сергія К. Чоловік перевозив запчастини до морозильних камер та холодильників без будь-яких документів. Чоловіка та автомобіль із запчастинами доправили до Дубенського МРВ УМВС.

Немовля обпеклося окропом
27 травня близько 18.25 в Зарічненську ЦРЛ з термічними опіками обличчя, лівого плеча та кисті лівої руки доставили однорічну жительку селища Зарічне Зою. Опіки дитина отримала внаслідок необережності батьків, які кип’ятили воду поряд із немовлям.

Склад зі снарядами
Минулої неділі в селі Срібне, що в Радивилівському районі, при виконанні земляних робіт на присадибній ділянці мешканці виявили три мінометні міни часів Другої світової війни. Місце знахідки взяли під охорону працівники Радивиліського РВ УМВС.

Для чого Юрі жіночі штани?
Раніше судимий 28-річний Юрій, житель обласного центру, завітав до речового ринку неспроста. Грошей не було, а красти він умів. У одному з торговельних кіосків Юрій угледів красиві жіночі штани, вони йому так сподобалися, що чоловік їх поцупив. По дорозі зайшов ще до однієї «точки» і вже вкрав річ чоловічу: светр. Але для злодія все закінчилося не так щасливо, як він задумав. Його при виході із ринку затримали працівники міліції. Тепер у Юрія не буде ні жіночих штанів, ані чоловічого светра.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору