Рівне:

Створення та просування сайтів

Бій самогонникам!

Кримінал 01-чер, 2006, 20:079 prov 1 121
Працівники Рівненського міськвідділу міліції з початку нинішнього року виявили в обласному центрі 45 фактів самогоноваріння. Вони вилучили півтонни самогону і притягнули до відповідальності 215 осіб. Здебільшого – це люди, які ніде не працюють, пенсіонери, які вважають самогоноваріння та збут самогону єдиним джерелом порятунку своїх родин. Як наслідок — зареєстрована чергова ґуральня, яку викрили працівники рівненської міліції.
Старший дільничний інспектор Рівненського МВ УМВС, старший лейтенант міліції Анатолій Яроменко зазначив: “На вулиці Волинської Дивізії,29, у квартирі громадянки Марії М. зареєстрували факт самогоноваріння. Разом із цим виявили 300 літрів закваски, одну літру готової продукції та самогонний апарат”.
Поки жінка, тримаючи на руках онука, бідкалася та нарікала на гірку долю, в каструлях кипіла і булькала брага: для когось, можливо, порятунок, а для когось — шлях до деградації. Адже самогон, яким торгують повсюди, ще нікого не зробив щасливим. Отож, міліція продовжує боротьбу з такими ось ґуральнями.
Юрій Попович,
старший інспектор
ЦЗГ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору