Рівне:

Створення та просування сайтів

ДАІ проводить операцію "Двійник"

Останні новини 16-кві, 2009, 09:559 prov 1 369
Державною автомобільною інспекцією в області проводяться загальнодержавні цільові заходи під назвою «Двійник».
Метою проведення вказаної операції є покращення стану оперативної обстановки, посилення протидії злочинам, пов’язаних з незаконними заволодіннями транспортними засобами та попередження випадків незаконної експлуатації транспортних засобів.
Виявити «ліві» автомобілі, які їздять автошляхами області та становлять потенційну небезпеку – завдання не легке. Однак, за тиждень працівниками ДАІ лише в Рівному було виявлено три таких автомобілі.
Нарядом ДПС ДАІ у складі сержанта міліції Володимира Фірчука та прапорщика міліції Тараса Пузирка близько 21 години на вулиці Соборній у Рівному за порушення правил дорожнього руху був зупинений автомобіль «FORD», котрим керував двадцятивосьмирічний житель Сарненського району Сергій. Під час перевірки реєстраційних документів за допомогою комп`ютерної національної бази автоматичної інформаційно-пошукової системи «Автомобіль» та поверхневого огляду транспортного засобу інспекторами було з`ясовано, що номер кузова в даному автомобілі не відповідає державним номерним знакам, які закріплені за цим авто. Це свідчило про те, що свідоцтво про реєстрацію цього автомобіля є підробленим. «FORD» було доставлено на штрафний майданчик, а з Сергієм спілкуватимуться слідчі стосовно походження техпаспорту.
Того ж дня в поле зору наряду ДПС ДАІ, що ніс службу в м. Рівне потрапив автомобіль HONDA CIVIC, котрим керував тридцяти-дворічний кримчанин Андрій С. Інспекторами роти ДПС відділку ДАІ Рівного сержантами міліції Олегом Віднічуком та Олександром Каленюком було ретельно перевірено реєстраційні документи та автомобіль. Правоохоронцями встановлено, що згідно бази АІПС «Автомобіль» ідентифікаційний номер кузова HONDA CIVIC не відповідає записам в реєстраційних документах. Походження та історію ввезення на територію України цього автомобіля з’ясовуватимуть слідчі. Автомобіль було арештовано.
Працівники державної автомобільної інспекції наполегливо рекомендують всім, хто планує придбати не новий автомобіль – перед тим, як купувати авто – перевірити його в органах ДАІ. Це дасть змогу уникнути подібних ситуацій та заощадити ваші кошти, — повідомила прес-служба УДАІ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору