Рівне:

Створення та просування сайтів

Передсвятковий ярмарок у Квасилові

Актуально 16-кві, 2009, 17:419 prov 1 218
Передсвятковий ярмарок у Квасилові відбувся в суботу, 11 квітня. Ініціатором його проведення виступила Рівненська райдержадміністрація та селищна рада. Торги проходили в центрі Квасилова й викликали значне зацікавлення місцевих жителів, бо ціни на товари не надто “кусалися”. Та й їхати за картоплею, капустою, морквою, столовими буряками, пшеницею, вівсом, борошном та іншою продукцією в Рівне чи Здолбунів, де зазвичай скуповуються квасилівці, не треба. Все привезли під самісінькі багатоповерхівки сільгоспвиробники різних форм власності, районне споживче товариство, підприємства переробної промисловості не лише нашого, а й Корецького та Костопільського районів.
Загалом того дня у Квасилові ярмаркувало 20 сільгоспвиробників та підприємств. До речі, місцева рада планує зробити ярмарки в селищі традиційними. Досі вони проводилися лише восени. Вже й назву їм придумали: “Квасилівські торги”. Хороша ідея! Виробники сільськогосподарської та промислової продукції матимуть новий ринок збуту, а жителі селища та довколишніх сіл зможуть придбати якісні й недорогі вітчизняні продукти харчування та товари повсякденного вжитку.
Ярмарок пройшов у рамках районної акції “Купуй вітчизняне”, метою якої є підтримка в час фінансово-економічної кризи місцевого товаровиробника.
Василь ЛІСОВЕЦЬ,
Квасилів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору