Рівне:

Створення та просування сайтів

телефони з найбільшим випромінюванням

Україна і світ 08-чер, 2006, 10:339 prov 963
Кореспонденти американського сайту Cnet склали список стільникових телефонів з найбільшим рівнем випромінювання. Цей рейтинг був складений на основі даних американської федеральної комісії з телекомунікацій (FCC).
Мобільниками з найвищим рівнем електромагнітного випромінювання було визнано телефони виробництва Motorola. Слід відзначити, що жоден з таких телефонів не є небезпечним для здоров`я, оскільки показник випромінювання, згаданих в рейтингу моделей, не перевищує встановлених FCC норм.
Оцінка рівня електромагнітного випромінювання проводилася за вимірюванням величини SAR (Specific absorption rate), яка визначає рівень випромінювання, що припадає на кілограм ваги користувача. Місця в десятці телефонів з найвищим рівнем випромінювання розподілилися таким чином: перше місце зайняв телефон Motorola Slvr L6 (1.58 вата на кілограм), за ним слідують Motorola V120 і Motorola V265 (у обох моделей SAR становит 1,55). При цьому дві моделі телефонів від Motorola увійшли до десятки мобільників з найнижчим рівнем випромінювання (Motorola MPx200 і Motorola Timeport L7089 зайняли друге і третє місця з рівнем SAR в 0,2 і 0,22 відповідно). Найбезпечнішим був визнаний телефон Audiovox PPC66001 (SAR 0,12).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору