Рівне:

Створення та просування сайтів

МОЛОДИМ ПІДПРИЄМЦЯМ – ПО П’ЯТЬ ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

Актуально 08-чер, 2006, 10:439 prov 998
Уперше в Рівненській області відбудеться нагородження молодих підприємців та керівників бізнесових структур у рамках Всеукраїнського конкурсу «Молодий підприємець-2006».
Як зауважив голова оргкомітету конкурсу Юрій Трачук, особливістю організації цьогорічного регіонального конкурсу стало те, що до Експертної ради, яка визначить переможців, увійшли сім осіб – представників спонсорів. Крім того, прозорість конкурсу контролюватиме наглядова рада, до якої увійшли перший заступник голови Рівненської обласної ради Валентин Королюк, начальник Головного управління економіки ОДА Леонід Біляк та начальник обласного управління у справах сім’ї та молоді Михайло Волинець. За словами Юрія Трачука, призовий фонд конкурсу складає 15 тисяч гривень. Троє переможців, які посядуть перші місця в конкурсі, отримають по п’ять тисяч гривень на організацію рекламної кампанії у ЗМІ.
Як повідомив Леонід Біляк, до нагородження переможців конкурсу долучилися також Міністерство економіки і євроінтеграції України та Рада молодих підприємців України, які гарантують їм можливість узяти вчасть у програмі «Українська ініціатива» і таким чином здобути другу вищу бізнес-освіту. За словами Леоніда Біляка, щороку на навчання за цією програмою поступають15-17 осіб. Після закінчення навчання молоді спеціалісти проходять довготривале стажування у країнах з ринковою економікою.
Поки що, за словами Юрія Трачука, надійшло лише три заявки на участь у конкурсі.
Наталія ЛЕВЧУН,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору