Рівне:

Створення та просування сайтів

Українська Асоціація Маркетингу допомагає фахівцям з менеджменту та маркетингу підвищити свою особисту конкурентоспроможність на ринку праці

Останні новини 17-кві, 2009, 15:109 prov 940
У травні 2009 року фахівці з продажу та збуту, маркетологи, менеджери, студенти старших курсів економічних спеціальностей матимуть змогу отримати кваліфікаційний сертифікат «Менеджер з маркетингу» (базовий рівень), склавши іспит представникам Кваліфікаційного комітету Української Асоціації Маркетингу у місті Рівне.
Сертифікаційна програма Української Асоціації Маркетингу розпочалася з 2007 року, сертифікаційні іспити відбуваються один раз на рік, в Києві, Дніпропетровську, Одесі, Полтаві та Рівному. Наявність сертифікату УАМ може стати суттєвою додатковою перевагою для його власника при участі в конкурсі на вакантну посаду маркетолога у великій компанії.
Варто також зазначити, що отримання кваліфікаційного сертифікату «Менеджер з маркетингу» (базовий рівень) відкриває шлях його власнику до подальшого професійного зростання і є обов’язковою умовою для участі в навчальних та сертифікаційних програмах Української Асоціації Маркетингу вищих рівнів, зокрема, сертифікації за напрямками «Маркетинг. Управлінський рівень», «Маркетингові дослідження», «Застосування програмного комплексу SPSS в соціології та маркетингу», «Статистика для маркетолога» та ін. Детальніше про сертифікацію маркетологів можна дізнатися на сайті УАМ http://uam.in.ua .
Набір учасників сертифікаційної програми Української Асоціації Маркетингу завершується 23 квітня 2009 року.
Учасники сертифікаційного іспиту можуть взяти участь у тренінгах за програмою «Маркетинг підприємницької діяльності». Тренінги проводяться в рамках реалізації заходів програми з розвитку малого підприємництва на 2009-2013 рр. за рахунок фінансування управління економіки м. Рівне. Навчання проходитиме в приміщенні Рівненського будинку вчених (м. Рівне, вул. С.Петлюри, 17):
24 квітня – тренінг «Робота з клієнтами, збутова діяльність та організація маркетингової служби підприємства»;
7 травня – тренінг «Маркетингові комунікації».
Участь у тренінгах безкоштовна.
Додаткову інформацію та форму заявки на участь у сертифікаційній програмі можна отримати в офісі Рівненської обласної організації «Українська Асоціація Маркетингу» (м. Рівне, вул. С.Петлюри, 17) за тел.: (0362) 26-69-89, 26-27-38, 8 (067) 36 002 63
e-mail: gwinpin@cis.rv.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору