Рівне:

Створення та просування сайтів

З початку року органами ДАІза порушення ПДР накладено стягнень на загальну суму 9 млн. 528 тис.

Останні новини 24-кві, 2009, 09:339 prov 1 065
З початку року органами Державтоінспекції за порушення правил дорожнього руху накладено стягнень на загальну суму 9 млн. 528 тис. Проте, кількість стягнених штрафних санкцій на сьогоднішній день складає лише 4 млн. 753 тис. і бажає бути кращою.
До державної виконавчої служби передано на виконання 18 тисяч 924 постанови на загальну суму 5 млн. 44 тис.
Ми вже повідомляли учасників дорожнього руху про важливість та своєчасність сплати штрафів за порушення правил дорожнього руху. Однак, як показує практика більшість порушників продовжують ігнорувати вимоги чинного законодавства, що призводить у подальшому до деяких незручностей для самих же автовласників.
Нагадаємо, що проходячи державний технічний огляд працівники Державтоінспекції в обов’язковому порядку проводять перевірку на наявність у власника чи розпорядника транспортного засобу несплачених штрафів за порушення ПДР.
Анатолій Винічук, державтоінспектор ВДАІ м. Рівне каже:
- З початку проведення державного технічного огляду зустрічаються непоодинокі випадки, коли люди не можуть пройти державний технічний огляд адже у них не сплачені штрафи за порушення ПДР. Про це ми дізнаємося з відповідної бази даних. Тільки після того як людина сплатить штраф, лише тоді можна пройти ДТО.
Також, під час реєстрації та перереєстрації в органах ДАІ проводиться така ж перевірка.
Сергій Добринський, заступник начальника ВРЕР для обслуговування м. Рівне та Рівненського Району
- До нас вже багато зверталося людей щоб перереєструвати та зареєструвати автомобілі. Проте зустрічаються багато випадків, що ці операції вони не можуть здійснити бо у них не сплачені штрафи, — повідомили з прес-служби УДАІ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору