Рівне:

Створення та просування сайтів

Чортова дюжина у Великодні свята

Кримінал 23-кві, 2009, 09:399 prov 1 145
Чотири людини загинуло та 19 травмовано у дорожньо-транспортних пригодах, які сталися лише за чотири святкові дні Великодня! Загалом за п’ятницю, суботу, неділю та понеділок на дорогах області працівники Державтоінспекції зареєстрували 13 дорожньо-транспортних пригод.
Практично всі автопригоди сталися з вини самих водіїв. За попередніми даними, однією із основних причин зареєстрованих дорожньо-транспортних пригод стало елементарне нехтування водіями правил дорожнього руху, а також їх недисциплінованість.
Так, у понеділок 20 квітня у результаті дорожньо-транспортної пригоди загинуло дві людини та ще дві травмовано.
Сталася трагедія близько 16 години на 228 кілометрі автодороги Доманово-Ковель-Чернівці-Теребляче поблизу села Смига Дубенського району. Водій, керуючи автомобілем «Тойота Ленд Краузер Прадо», рухався зі сторони міста Кременець в напрямку Дубна. За попередніми даними, на заокругленій ділянці дороги він не вибрав безпечної швидкості руху та з’їхав у кювет, після чого автомобіль перекинувся. На момент автопригоди у салоні знаходилося чотири людини.
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди двоє чоловіків віком 56 років: Володимир та Олександр — загинули на місці пригоди. Ще двоє: 55-річний Анатолій та 43-річний Олександр — отримали важкі тілесні ушкодження та були госпіталізовані в травматологічне відділення Дубенської центральної районної лікарні.
Хто був за кермом та причини дорожньо-транспортної пригоди наразі з’ясовує слідство.
Прес-служба УДАІ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору