Рівне:

Створення та просування сайтів

Високовольтний союз і Siemens уклали угоду про співпрацю

Актуально 23-кві, 2009, 09:409 prov 1 248
Зустріч фахівців компаній відбулася на одному із виробничих майданчиків концерну «Високовольтний союз» – «РЗВА-Електрик».
Компанію «Siemens» на зустрічі представляли технічний директор департаменту досліджень і розвитку вакуумних камер Андреас Стельцер і начальник департаменту з продажів устаткування середньої напруги, доктор Георг Тілер, групу фахівців з боку «Високовольтного союзу» очолював технічний директор Роман Мельник.
Представники обох компаній виступили за продовження подальшої плідної співпраці. Фахівці «Siemens» повідомили про нові розробки в області вакуумної техніки. Увазі фахівців «Високовольтного союзу» була представлена презентація нових моделей вакуумних дугогасильних камер, у тому числі для використання в середовищі елегазу. Устаткування виробництва «Siemens» характеризується традиційно високою німецькою якістю, високими технічними параметрами, зменшеними габаритними розмірами, оптимальним співвідношенням ціна/якість.
Технічний директор концерну «Високовольтний союз» Роман Мельник зазнчив, що вакуумна комутаційна техніка «Siemens» – якісна і надійна протягом усього терміну експлуатації.
За підсумками зустрічі досягнута угода про продовження комплектації новими дугогасильними камерами комутаційних апаратів «Високовольтного союзу», проведення випробувань і просування нової продукції на ринку.
Світлана Мигаль
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору