Рівне:

Створення та просування сайтів

Мобільних операторів зобов’язали повідомляти про повну вартість послуг

Україна і світ 23-кві, 2009, 09:469 prov 1 011
Оператори мобільного зв’язку повинні інформувати споживачів про вартість послуг у повному обсязі. Таке рішення прийнято Національною комісією з питань регулювання зв’язку.Про це повідомляє прес-служба НКРЗ.
“Оператори телекомунікацій, які надають послуги рухомого (мобільного) зв’язку, відповідно до чинного законодавства повинні забезпечувати інформування споживачів про вартість послуги, яку ті повинні сплатити в разі її замовлення, в повному обсязі (з урахуванням суми збору до Пенсійного фонду України), та надання споживачам вичерпної інформації, необхідної для укладення договорів і додаткових угод до договорів “, - зазначається у повідомленні.
На засіданні 16 квітня НКРЗ було прийнято рішення про видачу 7 ліцензій та анулювання 3 ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України, і по 5 заяв операторів телекомунікацій щодо виділення та переоформлення номерного ресурсу.
Комісія також затвердила формат переліку кодів IMEI терміналів, які ввезли з-за кордону в установленому порядку, і формат переліку кодів IMEI терміналів, які залишилися в реалізації після 28 березня 2009 року.
Як повідомлялося, з 28 березня в Україні набув чинності новий порядок ввезення та експлуатації мобільних телефонів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору