Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненський центр професійно-технічної освіти продовжує підготовку кваліфікованих робітників

Останні новини 27-кві, 2009, 12:129 prov 1 155
У Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості 11 слухачів склали іспит за напрямом „Сучасні технології монтажу гіпсокартону”. Під час навчання вони опанували новітні технології монтажу, навчилися готувати поверхні під монтаж та використовувати різні допоміжні матеріали. Одночасно слухачі навчилися використовувати сучасний інструмент та обладнання, яке полегшує та прискорює процес монтажу всіх видів конструкцій. Набуття таких знань необхідне в умовах сучасного будівництва і надає змогу на високому рівні здійснювати роботи.
А нещодавно розпочалося навчання безробітних за професією “взуттьовик з ремонту взуття”. У групі - слухачі різних вікових категорій із 5 районів області та міста Рівне. Навчання проходить за замовленнями роботодавців.
Під час навчання безробітні вивчають технологію ремонту взуття, властивості і якість матеріалів, що застосовуються, конструкцію верху взуття, опановують правила безпечного ведення ремонтних робіт. Після закінчення курсів слухачі зможуть проводити ремонт шкіряного та гумового взуття.
Навчальний заклад має власну сучасну майстерню, де слухачі зможуть набути хороших знань. Виробниче навчання проходитиме в майстернях з ремонту взуття за місцем проживання слухачів.
Уже протягом цього року у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості проходило навчання понад 1,6 тис. безробітних громадян, — повідомила прес-служба ОДА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору