Рівне:

Створення та просування сайтів

Трійка нарешті поділила посади?

Україна і світ 22-чер, 2006, 15:409 prov 912
На зустрічі з Президентом України Віктором Ющенком, яка відбулася 20 червня, остаточно вирішили кадрові питання, які були наріжним каменем на шляху створення помаранчевої коаліції.
Це означає, що у парламенті буде оголошено про створення коаліції у складі БЮТ, “Нашої України” і Соціалістичної партії. Сама коаліційна угода буде роздрукована в трьох екземплярах-оригіналах. Кожна сторінка тексту, у тому числі і доповнення, повинні бути завізовані трьома підписами.
Сторони погодилися, що прем`єр-міністр буде від БЮТу, посада спікера відходить “Нашій Україні”, перший віце-спікер – СПУ.
Рада блоку Юлії Тимошенко в ніч з вівторка на середу погодилася на створення коаліції за умов, погоджених на зустрічі “трійки” з Президентом Ющенком. “За” проголосували не всі члени ради, оскільки дехто вважав висунуті умови неприйнятними. Водночас, сама Тимошенко підтримала рішення про участь у коаліції, зазначивши, що в разі приходу Партії регіонів до влади, їх звідти вже не прибрати.
Серед умов, узгоджених у вівторок, зокрема передбачається, що МВС залишиться у квоті Президента.
Крім того, уряд Тимошенко не буде затверджувати свою програму в парламенті і, таким чином, не отримає на рік імунітету недоторканності.
Згідно з досягнутими домовленостями передбачається, що прем’єром стає Тимошенко, спікером – Юрій Єхануров, а першим віце-прем`єром – Йосип Вінський.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору