Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 22-чер, 2006, 15:449 prov 978
Березне
Президент України Віктор Ющенко 20 червня підписав розпорядження, яким, відповідно до частини десятої статті 118 Конституції України, прийнято відставку голови Березнівської районної державної адміністрації Петра Ціпана.

Демидівка
Відкритий обласний дитячий фестиваль патріотичної пісні «Наша слава козацька не вмре, не загине!» вперше відбудеться у Демидівському районі на базі санаторію «Хрінники». Участь у заході візьмуть понад 150 колективів із Рівненської та сусідніх областей.

Кузнецовськ
20-23 червня на РАЕС МАГАТЕ спільно з ВАО АЕС (Всесвітньою асоціацією операторів АЕС) проводить семінар “Облік і аналіз незначних порушень у роботі АЕС”. У семінарі беруть участь керівник групи з досвіду експлуатації Брайєн Смол (Бритиш Ньюклеар) , представники АЕС ПАКШ (Угорщина), АЕС Темелін (Чехія), АЕС Козлодуй (Болгарія), НАЕК “Енергоатом”, концерну “Росенергоатом”, АЕС України та Росії.

Млинів
Лише на одній вулиці Відродження у селі Бобрин, що на території Уїздецької сільської ради, проживає 100 дітей віком до 18 років. До речі, Уїздецька сільська рада – чи не єдина у районі, де народжуваність перевищує смертність.

Радивилів
23-25 червня на території державного історико-меморіального заповідника „Поле Берестецької битви” села Пляшева відбудеться пошанування козаків і селян, які загинули у битві під Берестечком 1651 року.

Острог
У райцентрі в рамках співпраці між міськрадою та Львівським регіональним консультаційним центром відбулося засідання дорадчого комітету та навчання, відповідно до Проекту “Реформа місцевих бюджетів”. Обговорювали питання запровадження у місті програмно-цільового методу формування бюджету.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору